Waterfront shopping

Tilbud, lave priser og lækre omgivelser i Waterfront shopping

I 2007 blev det store og flotte shoppingcenter Waterfront shopping indviet i Hellerup bydelen Tuborg Havn nord for København. Waterfront shopping består af mere end 30 butikker, som altid har en masse gode tilbud klar til dig, og derudover kan du også finde cafeer og et fitnesscenter i centeret, som er opdelt i to plan. I centeret kan du blandt andet købe tøj og accessories, ting til boligen og gaveartikler, make-up, parfumer og ting til personlig pleje, og lige meget hvad du mangler, står butikkernes venlige personale klar til at betjene dig. Du har masser af muligheder for at nå frem til Waterfront shopping, for centeret kan både nås med bil, tog, bus og båd. Busser og tog holder tæt på centeret, og ankommer du i egen bil, kan du parkere tre timer gratis i den tilknyttede parkeringskælder.

Et stort udvalg af smarte butikker i Waterfront shopping

Hen over året bliver der arrangeret forskellige arrangementer som for eksempel udsalg og andet i Waterfront shopping, og der er i det hele taget altid masser af gode tilbud at hente i centerets mange butikker. Blandt butikkerne finder du blandt andet Bahne, Ganni, H&M, HAY, Søstrene Grene og Matas, og skulle du have brug for at klare dine dagligvareindkøb, mens du er der, findes der også råd for det. I Waterfront shopping kan du nemlig også finde både en Irma og en Netto, og butikkerne holder åbent fra mandag til søndag. Waterfront shopping tilbyder dig også gratis internetadgang, så servicen er altid i top.

Bonial er til for dig, som ønsker at holde styr på aktuelle tilbud

At finde de nyeste kataloger, tilbud og rabatter på mærkevarer på nettet kan være svært. Bonial har dog gjort dette meget mere simpelt for dig, netop ved at samle alle aktuelle tilbud, konkurrencer, kataloger, lagersalg og rabatter et sted. Her er det nemt at finde oplysninger om butikkernes åbningstider, og hvilke varer der sælges til lave priser nær dig. Dette gælder naturligvis for alle centre i Danmark, så når der sker noget nyt, er alt du skal gøre at kigge her

Waterfront shopping

Åbningstider, adresse og telefonnummer til Waterfront shopping

Philip Heymans Allé 17, 2900 Hellerup, Danmark


Åbningstider

HVERDAGE 10-19

LØRDAGE 10-17

Hjem Og Møblers kataloger
Gyldig
3
dage
mere
HAY - Palissade 2016
HAYHAY - Palissade 2016
Gyldig
43
dage
mere
Søstrene Grene - Brandbook
Søstrene GreneSøstrene Grene - Brandbook
Gyldig
3
dage
mere
HAY - stole
HAYHAY - stole
Gyldig
3
dage
mere
HAY Living 2017
HAYHAY Living 2017
Gyldig
4
dage
mere
Design Letters
BahneDesign Letters
Butikker fra Hjem Og Møbler
Restauranters kataloger
Gyldig
277
dage
mere
Glæden ved god kaffe.
BaressoGlæden ved god kaffe.
Butikker fra Restauranter
Elektroniks kataloger
Gyldig
76
dage
mere
Nyheder og tilbud
3-ButikkenNyheder og tilbud
Butikker fra Elektronik
Mode Og Tøjs kataloger
Gyldig
109
dage
mere
LOVE SOCIETY
GanniLOVE SOCIETY
Butikker fra Mode Og Tøj
Mest besøgte butikker i Waterfront shopping
Nærmeste shoppingcentre
Fremhævede tilbud