Viby Centret

Masser af specialbutikker, service og gode tilbud i Viby centeret

Viby Centret blev opført i 1970, og årligt passerer der ca. 2,3 millioner besøgende gennem centeret. I 1990 gennemgik Viby Centret en større renovering, hvilket transformerede centeret fra at have været en strøggade til at være et overdækket center. I centeret findes der 39 specialbutikker, som sælger alt fra herre- og dametøj, elektronik, smykker, sko, sportsudstyr, tasker og legetøj, selvfølgelig altid til lave priser. Butikkerne holder åbent mandag til lørdag samt den første søndag om måneden, og så er det endda nemt for dig at komme ud til Viby Centret. Hele 7 busruter kører direkte til døren, og ankommer du i egen bil, kan du parkere gratis i tre timer på de 500 tilknyttede parkeringspladser.

Viby Centret har et stort udvalg og er til for alle

Butikkerne i Viby Centret åbner hver dag dørene til et væld af gode tilbud, og med butikkernes store udvalg er der helt sikkert også noget, som kan friste dig. Blandt de spændende butikker i Viby Centret finder du Buddy Legetøj, Imerco, Mappstore, Sportmaster, Syoptik, Tiger, Tommy Hilfiger og Matas, foruden mange andre spændende specialbutikker. Viby Centret er handicapvenligt, for der kan benyttes elevator mellem etagerne, og alle butikker ligger i et niveau uden trapper. Desuden findes der pusleplads og ammerum i centeret, og i tilknytning hertil findes der også toilet og håndvask. I centeret er der gratis Wi-fi, så du har mulighed for at komme på nettet, imens du shopper.

Bonial er til for dig, som ønsker at holde styr på aktuelle tilbud

At finde de nyeste kataloger, tilbud og rabatter på mærkevarer på nettet kan være svært. Bonial har dog gjort dette meget mere simpelt for dig, netop ved at samle alle aktuelle tilbud, konkurrencer, kataloger, lagersalg og rabatter et sted. Her er det nemt at finde oplysninger om butikkernes åbningstider, og hvilke varer der sælges til lave priser nær dig. Dette gælder naturligvis for alle centre i Danmark, så når der sker noget nyt, er alt du skal gøre at kigge her

Viby Centret

Åbningstider, adresse og telefonnummer til Viby Centret

Viby Ringvej 10, 8260 Viby, Danmark


Åbningstider

Mandag – fredag kl. 10.00 – 18.00

Lørdag kl. 10.00 – 15.00.

1. Søndag i hver måned åbent kl. 10.00 – 15.00

Dagligvarers kataloger
Sidste
dag
Magasin for de små
FøtexMagasin for de små
Gyldig
46
dage
mere
Madpakke
FøtexMadpakke
Butikker fra Dagligvarer
Mode Og Tøjs kataloger
Gyldig
39
dage
mere
Tilbudsavis
SynoptikTilbudsavis
Butikker fra Mode Og Tøj
Elektroniks kataloger
Sidste
dag
Magasin: Elektronik
FøtexMagasin: Elektronik
Butikker fra Elektronik
Hjem Og Møblers kataloger
Gyldig
14
dage
mere
Is til en 10er
Flying Tiger CopenhagenIs til en 10er
Butikker fra Hjem Og Møbler
Mest besøgte butikker i Viby Centret
Nærmeste shoppingcentre
Fremhævede tilbud