Solrød Center

I Solrød Center finder du butikker med et stort udvalg

Solrød Center kan prale af hele 52 butikker, specialforretninger og supermarkeder, så der er altid gode tilbud og lave priser at komme efter i en eller flere af de spændende butikker. Lige meget om det er herre, dame- eller børnetøj, smykker, sportsudstyr, foto, briller eller sko du går efter, har butikkerne i Solrød Center helt sikkert et tilbud, som kan friste dig. Lige meget hvilket transportmiddel du benytter til Solrød Center, er det let at kommer der til. Tager du S-toget, stopper linie A og E på stationen Solrød Strand lige ved Solrød Center. Buslinierne 120, 246, 215 og 220 stopper Solrød Strand station, og ankommer du i bil, kan du benytte de mere end 600 gratis parkeringspladser.

Masser af oplevelser, arrangementer og gode tilbud i Solrød Center

Solrød Center er mere end gode tilbud og lave priser, for i centeret kan du året rundt deltage i en masse spændende arrangementer. Centeret arrangerer for eksempel konkurrencer, sjove indslag for børn, foredrag og outlet salg, hvor du kan købe udvalgte varer med store rabatter. Blandt de mange flotte butikker kan du eksempelvis besøge Imerco, Intersport, Matas, Profil Optik, Skoringen og Vero Moda, og herudover huser centeret også mange lækre specialbutikker. Du kan også klare dine dagligvareindkøb, mens du er i centeret, for Solrød Center indeholder både en Fakta, Meny, Netto og en Super Brugsen. Butikkerne holder åbent mandag til lørdag, og har udvidede åbningstider, når der for eksempel arrangeres open by night.

Bonial er til for dig, som ønsker at holde styr på aktuelle tilbud

At finde de nyeste kataloger, tilbud og rabatter på mærkevarer på nettet kan være svært. Bonial har dog gjort dette meget mere simpelt for dig, netop ved at samle alle aktuelle tilbud, konkurrencer, kataloger, lagersalg og rabatter et sted. Her er det nemt at finde oplysninger om butikkernes åbningstider, og hvilke varer der sælges til lave priser nær dig. Dette gælder naturligvis for alle centre i Danmark, så når der sker noget nyt, er alt du skal gøre at kigge her

Solrød Center

Åbningstider, adresse og telefonnummer til Solrød Center

Solrød Center 70, 1., 2680 Solrød Strand, Danmark


Åbningstider

Mandag-fredag 9.30-18.00

Lørdag 9.30-15.00

Søndag lukket

Hjem Og Møblers kataloger
Gyldig
6
dage
mere
Tilbudsavis
ImercoTilbudsavis
Butikker fra Hjem Og Møbler
Mest besøgte butikker i Solrød Center
Nærmeste shoppingcentre
Fremhævede tilbud