Langelinie Outlet

Du får et stort udvalg og lave priser i Langelinie Outlet

Langelinie Outlet er stedet for dig, som godt kan lide at finde smarte varer til lave priser. Langelinie Outlet fører nemlig alt fra tøj, sko, isenkram, smykker og meget andet til lave priser, og med den smukke placering centralt i København kan du lade dig inspirere til et nyt look til dig selv, din partner eller din bolig. I Langelinie Outlet kan du spare op til 70 % på de almindelige vejledende udsalgspriser, og fra 1. oktober til 1. april er der fri parkering på kajen. Skulle sulten melde sig, imens du lader dig overvælde af alle de gode tilbud, findes der også råd for det. I Langelinie Outlet kan du nemlig også købe kolde og varme drikke og lækre sandwich, og når du har tanket op, er du klar til endnu flere tilbud på spændende mærkevarer, dansk design og brands fra dine yndlingsdesignere.

Specielle events og gode tilbud i Langelinie Outlet

I Langelinie Outlet finder du masser af nye varer til lave priser, og når kollektionerne skiftes ud, kan du spare yderligere i forhold til den almindelige udsalgspris. I Langelinie Outlet kan du også deltage i forskellige konkurrencer hen over året, og hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, vil du være blandt de første til at få eksklusive tilbud, gaver fra butikkerne, invitationer til events og førudsalg, og alle fordelene er naturligvis gratis. Langelinie Outlet har åbent alle uges dage fra 10-18, så der er rig mulighed for at få fingrene i de mange gode tilbud hele året rundt.

Bonial er til for dig, som ønsker at holde styr på aktuelle tilbud

At finde de nyeste kataloger, tilbud og rabatter på mærkevarer på nettet kan være svært. Bonial har dog gjort dette meget mere simpelt for dig, netop ved at samle alle aktuelle tilbud, konkurrencer, kataloger, lagersalg og rabatter et sted. Her er det nemt at finde oplysninger om butikkernes åbningstider, og hvilke varer der sælges til lave priser nær dig. Dette gælder naturligvis for alle centre i Danmark, så når der sker noget nyt, er alt du skal gøre at kigge her

Langelinie Outlet

Åbningstider, adresse og telefonnummer til Langelinie Outlet

Langeliniekaj 2, 2100 København, Danmark


Åbningstider

Alle dage 10-18

Mest besøgte butikker i Langelinie Outlet
Nærmeste shoppingcentre