Dalumcentret

Dalumcentret er et moderne center med gode tilbud

Selvom Dalumcenteret allerede slog dørene op i 1989, er der sket meget med centerets udseende, butikker, udvalg og tilbud siden. I 2014 blev Dalumcenteret renoveret, hvilket resulterede i et frisk og moderne udseende, og butikkerne har fået nogle nye flotte rammer til både nye varer, og de gode tilbud. I Dalumcenteret kan du købe alt fra tasker, tøj, make-up og hudpleje, til isenkram, brugskunst og smykker. Hvis du ankommer i bil, kan du parkere gratis ved Dalumcenteret i 2 timer, men har du ikke selv bil, har du også andre muligheder for at få del i centerets gode tilbud. Tager du toget, kan du stå af ved Fruens Bøge Station, og herfra er der kun 500 meter til centeret. Busserne 3, 4 og 141 kører desuden lige til døren.

Aktiviteter og tilbud i Dalumcenteret

I Dalumcenteret er der altid mulighed for at deltage i mange forskellige events, og aktiviteterne skifter alt efter årstiden, så centeret på denne måde altid er opdateret i forhold til helligdage og specielle tilbud i forbindelse med udsalg og lignende. I Dalumcenteret kan du møde fiskemanden hver onsdag og lørdag, og du kan også klare resten af ugens dagligvareindkøb, imens du kigger efter gode tilbud. Centeret indeholder nemlig både en Fakta og en Kvickly, som har åbent alle ugens dage. De 10 andre butikker som inkluderer Matas, Photocare, Imerco og Synoptik holder åbent mandag til lørdag og den første søndag i hver måned.

Bonial er til for dig, som ønsker at holde styr på aktuelle tilbud

At finde de nyeste kataloger, tilbud og rabatter på mærkevarer på nettet kan være svært. Bonial har dog gjort dette meget mere simpelt for dig, netop ved at samle alle aktuelle tilbud, konkurrencer, kataloger, lagersalg og rabatter et sted. Her er det nemt at finde oplysninger om butikkernes åbningstider, og hvilke varer der sælges til lave priser nær dig. Dette gælder naturligvis for alle centre i Danmark, så når der sker noget nyt, er alt du skal gøre at kigge her

Dalumcentret

Åbningstider, adresse og telefonnummer til Dalumcentret

DALUMCENTRET, DALUMVEJ 42-44, 5250 ODENSE SV


Åbningstider

Mandag-Torsdag: 10-18

Fredag: 10-19

Lørdag: 10-15

1. søndag i mdr.: 11-14

Elektroniks kataloger
Gyldig
5
dage
mere
Digital billederamme
PhotocareDigital billederamme
Gyldig
13
dage
mere
Tilbudsavis
PhotocareTilbudsavis
Butikker fra Elektronik
Mode Og Tøjs kataloger
Gyldig
46
dage
mere
Tilbudsavis
SynoptikTilbudsavis
Butikker fra Mode Og Tøj
Hjem Og Møblers kataloger
Gyldig
6
dage
mere
Tilbudsavis
ImercoTilbudsavis
Butikker fra Hjem Og Møbler
Mest besøgte butikker i Dalumcentret
Nærmeste shoppingcentre
Fremhævede tilbud