Tilbudsavis og rabatter hos LokalBrugsen


Vil du være den første til at kende alle tilbud fra LokalBrugsen?

Oplys din e-mail og vi holder dig underrettet!

Din e-mail vil blive brugt i overenstemmelse med vores Privatlivs politik.
Kataloger med tilbud fra Dagligvarer i Din By
Gyldig
5
dage
mere
Tilbudsavis
FaktaTilbudsavis

Nørrebrogade 14-16
2200 København

Gyldig
1
dag
mere
Tilbudsavis
Rema 1000Tilbudsavis

Hammerichsgade 1
1611 København

Sidste
dag
Tilbudsavis
NettoTilbudsavis

Fiolstræde 5a St.
1171 København K

Gyldig
446
dage
mere
Fakta-Q
Fakta-QFakta-Q

Nørre Voldgade 15
1358 København

Gyldig
6
dage
mere
Tilbudsavis
SuperBrugsenTilbudsavis

Borgergade 28
1300 København

LokalBrugsen - Tilbud, brochurer og tilbudsaviser

LokalBrugsens kataloger

LokalBrugsen – altid gode tilbud og lave priser:

LokalBrugsen er dit lokale supermarked med gode tilbud i ugens katalog. LokalBrugsen en del af Coop Danmark-familien, som sammen med FDB har en lang historie der går helt tilbage til andels- og brugsforeningernes spæde start i slutningen af 1800-tallet, og som den dag i dag stadig bevarer sin virksomhedsform som kooperativ – altså en virksomhed der er ejet af medlemmerne selv.

De mange års historie og erfaring, er med til at sikre friske, sunde og kvalitetsrigtige dagligvarer til danskerne. Familien Coop der samlet består af 1200 butikker i hele landet og arbejder på at danskerne skal have mulighed for at kunne vælge sundt og ansvarligt i hverdagen. Derfor er det Coops og LokalBrugsens princip at arbejde ansvarligt med temaer som: Kvalitet og fødevaresikkerhed, egenkontrol, sundhed, miljø og økologi.

LokalBrugsen blev etableret i 1992 og består i dag af en kæde af 379 butikker fordelt over hele landet, primært i mindre byer samt lokalområder i de større byer. LokalBrugsen er forholdsvis mindre butikker, men med et bredere sortiment end discountbutikker. Alle butikker har lange åbningstider alle ugens dage, og dækker danskernes behov for dagligvarer til hverdagen. I forhold til sortiment lægges der stor vægt på ansvarlighed, sæson-aktualitet og friskhed. Ud over dagligvarer har mange af LokalBrugsens butikker desuden ovnbagt brød, Tips & Lotto, apotekervarer og OK-benzin til lave priser.

Find LokalBrugsen i de følgende byer
Produkter fra LokalBrugsen
Andre butikker fra Dagligvarer