Tilbudsavis og rabatter hos Bertoni


Vil du være den første til at kende alle tilbud fra Bertoni?

Oplys din e-mail og vi holder dig underrettet!

Din e-mail vil blive brugt i overenstemmelse med vores Privatlivs politik.
Kataloger med tilbud fra Mode Og Tøj i Din By
Gyldig
124
dage
mere
Journeys VII
MangoJourneys VII

Magasin Du Nord, Kongens Nytorv 13
1050 København

Gyldig
70
dage
mere
Denim Trends
Jack & JonesDenim Trends

Frederiksberggade 22
1459 København

Gyldig
13
dage
mere
3 easy autumn trends
Jack & Jones3 easy autumn trends

Frederiksberggade 22
1459 København

Gyldig
39
dage
mere
Tilbudsavis
SynoptikTilbudsavis

Nørre Voldgade 15
1358 København

Gyldig
62
dage
mere
Lookbook
Noa NoaLookbook

Købmagergade 5
1150 København

Bertoni - Tilbud, brochurer og tilbudsaviser

Bertonis kataloger

Gode tilbud på Bertoni-tøj

I Bertoni butikkerne i Danmark finder du jakkesæt, som er Bertonis varetegn, i alle mulige afskygninger. Der er både jakkesæt til den unge og frisindede fyr, og til den ældre og klassiske mand. har butikker i hele Danmark og tilbyder modetøj til den stilsikre og kvalitetsbevidste mand. Bertoni-forhandlerne fylder op med nye kollektioner fire gange om året fra Bertoni’s tre forskellige linjer: White, Bertoni og Noble Fade. Hver kollektion, fra hver linje, henvender sig til vidt forskellige typer mænd og anledninger, hvilket gør shopping i en Bertoni-butik til en spændende oplevelse, og giver anledning til at blande et par stilede bukser fra Bertoni med en afslappet t-shirt eller gå rent efter den stilart, der passer bedst til den givne anledning eller stil, som du ønsker.

Bredt sortiment hos Bertonibutikkerne

Hos Bertoni er udvalget stort og sortimentet imødekommer tidens store modetrends fra de udlandske modehuse, men altid til gode priser og tilbud, og altid med den skandinaviske mode, som overordnede pejlemærke i design, kvalitet og pasform. De tre linjer, White, Bertoni og Noble Fade henvender sig til den samme mand, men til forskellige lejligheder. Denne blanding af stilarter gør derfor Bertoni-forretninger til et ideelt sted at starte din shopping, da man dermed ikke behøver at handle tøj flere forskellige steder for at få en trøje, shorts og en skjorte til henholdvis arbejde og fritid. Bertoni-tøj findes i store dele af landet, bl.a har de danske byer som Aarhus, Ålborg og København egne forretninger, hvor du har rig mulighed for at finde præcis det du ønsker.

Find din lokale Bertoni butik i vores katalog

Bertoni, du leder efter, i den velkendte skandinaviske stil. Og bor du i de mindre byer i Danmark, er der også gode chancer for at finde din lokale Bertoni-forhandler, eksempelvis i storcentrene, Kolding storcenter og Rosengårdcentret i Odense. Fælles for alle Bertoni-butikker er, at du finder alle kollektioner og dermed har du et bredt sortiment af tøj til den stilbevidste herre med sans for mode. Du kan desuden finde nærmere information om åbningstider, adresser og kommende tilbud på vores app.

Find Bertoni i de følgende byer
Produkter fra Bertoni
Andre butikker fra Mode Og Tøj