Tilbudsavis og rabatter hos Baresso

Baresso
Glæden ved god kaffe.
Benyt dig af tilbuddene inden 22/08/2018
Tilbud fra Baresso, Glæden ved god kaffe.
1/8

1

2

3

4

5

6

7

8

Loader
Kataloger med tilbud fra Restauranter i Din By
Gyldig
304
dage
mere
Glæden ved god kaffe.
BaressoGlæden ved god kaffe.

Vimmelskaftet 48
1161 København

Gyldig
227
dage
mere
Takeaway
Bone'sTakeaway

Amagerbrogade 132
2300 København

Gyldig
227
dage
mere
Frokostkort
Bone'sFrokostkort

Amagerbrogade 132
2300 København

Gyldig
227
dage
mere
Juniormenukort
Bone'sJuniormenukort

Amagerbrogade 132
2300 København

Gyldig
227
dage
mere
Aftenkort
Bone'sAftenkort

Amagerbrogade 132
2300 København

Baresso - Tilbud, brochurer og tilbudsaviser

Baressos kataloger

Varieret udvalg til lave priser hos Baresso.

Baresso er din vej til friskbrygget kaffe i alverdens varianter, kakao, juice, kage, salater, sandwich og meget andet, og hele det store udvalg kan du naturligvis få til lave priser hele året rundt. I butikkerne er du sikker på at finde varer af fremragende kvalitet, og butikkernes baristaer klarer dine bestillinger hurtigt og med et smil. Baresso kan du blandt andet finde i Aalborg, Randers, Herning, Silkeborg, Århus, Vejle, Odense, Svendborg, Hillerød, Kastrup, Glostrup og København.

Baresso er italiensk inspireret med et dansk tvist.

Da Baresso åbnede i 1999, var der ingen, der kunne forudse præcis hvor stor en succes, det nye koncept ville blive. Danmark kendte ikke til kaffe to-go konceptet, hvilket ikke skræmte stifteren Kenneth Luciani, som med inspiration fra sin barndom i Italien derefter skabte Baresso fra bunden. Siden har butikkerne spredt sig med lynets hast over hele landet, og danskerne har taget den nye kaffekultur til sig. Butikkernes dygtige baristaer står klar til at brygge den helt rigtige variant til dig, så kig ind og forkæl smagsløgene hvad enten du har tid til at blive, eller skal videre.

Baresso er en kaffeklub med fordele.

Med til den eksklusive kaffebar som Baresso er, hører selvfølgelig også en kaffeklub, og den kan du nemt blive medlem af. I Baresso Coffee Club får du som medlem flere fordele, og alt hvad du skal gøre, er at henvende dig til baristaen i din kaffebar. Jo mere du bruger klubkortet i Baressos butikker, jo flere procenter får du på det, du køber, og dine tilbud bliver således bedre og bedre.

Find Baresso i de følgende byer
Produkter fra Baresso
Andre butikker fra Restauranter